آش دوغ
مواد لازم
? سبزي ( گشنيز ، تره و سير ) 5/1 کيلو
? برنج 1 فنجان معادل 150 گرم
? گوشت چرخ کرده 250 گرم
? پياز متوسط 1 عدد
? نخود 1 فنجان معادل 150 گرم
? آرد برنج 2/1 فنجان معادل 75 گرم
? تخم مرغ 2 عدد
? دوغ 4 کيلو
? ترخان خشک 25 گرم
? فلفل سبز و قرمز تند 2 عدد
? پياز داغ جهت تزيين
? نمک و فلفل به مقدار لازم
? زرد چوبه کمي براي گوشت چرخ کرده
? روغن 2 قاشق غذاخوري
(آموزش تهيه آش رشته)
طرز تهيه آش دوغ
1) تخم مرغ ها را کمي بزنيد همراه آرد برنج و دوغ و برنج درون قابلمه و روي حرارت قرار دهيد .
2) مرتب هم بزنيد تا جوش آيد و دوغ نبرد .
3) سپس نخود پخته و سبزي و گوشت که بصورت قلقلي و تفت داده ايد را به مواد بالا اضافه کنيد در اين مرحله با حرارت گاهي هم بزنيد. در اين مرحله نمک و فلفل را نيز اضافه نماييد .
4) در آخر کار فلفل سبز و قرمز و ترخان خشک را اضافه کرده بگذاريد آش جا بيفتد. بعد از پخت کامل و جا افتادن آش درون ظرف مورد نظر ريخته و با پياز داغ تزئين نمائيد .
آموزش تهيه آش رشته
:: بازدید از این مطلب : 68
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0